TEŞEKKÜR ETKİNLİĞİ BAŞLADI

CİPDER Haber - 25.08.2017 Cuma 16:02  - Bu haber 1579 kere okundu.
Twitter'dan teşekkür etkinliği düzenliyoruz.
 Bu gün yayımlanan 694 sayılı yeni KHK ile cezaevi çalışanlarına verilmiştir. Madde 153'e göre fiili olarak çalışılan her yıl için 90 gün yıpranma hakkı verilecektir.Tüm teşkilatımıza hayırlı olsun.

Bu sebebten dolayı düzenlemenin çıkması için emeği geçen Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a;Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ;dönemin Adalet Bakanı Sayın  Bekir Bozdağ'a;Yeni Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül'e; Müsteşarımız Sayın Kenan İpek'e; Genel Müdürümüz Sayın Enis Yavuz Yıldırım'a; Genel Müdür Yardımcımız Sayın Burhanettin Eser'e,Eski CTE Personel Daire Başkanı Sayın Turan Kuloğlu'na ve uzun yıllar boyunca bu yasanın hazırlanmasında emeği geçen tüm yetkililere Twitter'dan teşekkür etkinliği düzenliyoruz.

Etkinlik üç gün sürecek 25-28 Ağustos günlerinde yapılacak.
 Toplam (5) adet yorum var.

RAMAZAN BOZOK 29 Ağustos 2017 Salı
Emeği geçen herkese binlerce teşekkürler
cengiz ATÇI 26 Ağustos 2017 Cumartesi
BU TARİHİ KONUDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER
zeki öztürk 26 Ağustos 2017 Cumartesi
İSMAİL ÇETİNER 25 Ağustos 2017 Cuma
ALLAH RAZI OLSUN HÜKÜMETİMİZDEN VE KENAN İPEK VE GENEL MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDERİM
Mustafa 25 Ağustos 2017 Cuma

İşyurtları Kurumu Daire Başkanı Murat Atan ve Tetkik Hakimi Mehmet Doğan iadeyi ziyarette bulundu.
CİPDER Nihat Doğan Doğan davasına müdahil olmak ve Metris'teki kurumları ziyaret etmek üzere İstanbul'a gitti.
Ankara Personel eğitim Merkezinde mutemetlere yönelik devam etmekte olan eğitim programı 2 Şubat 2018 itibarıyla sona erdi.
Yunus Kayar için devam eden yarım kampanyasında Maltepe 1 No'lu L Tipi önemli miktarda bağış yaptı.