SAMSUN E TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMUNDA KUPA SEVİNCİ

Çalışma Hayatı - 05.12.2017 Salı 11:00  - Bu haber 33 kere okundu.
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasının dördüncüsü Samsun’da tamamlandı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelmesi planlanan kurumlar arası futbol turnuvasının dördüncüsü Samsun’da tamamlandı.

Oldukça çekişmeli maçların yer aldığı turnuvanın final karşılaşması 24/11/2017 tarihinde Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu takımı Amisosspor ile Samsun Adliyesi takımlarından Ankaspor arasında yapıldı.  Final mücadelesini  penaltı atışları sonucunda kazanan Amisosspor şampiyon oldu.

Turnuvada birinci olan Amisosspor’un şampiyonluk kutlama yemeğine Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet YAVUZ,  Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur SÜRMELİ,  Cumhuriyet Savcısı Hasan KIDIL, Cumhuriyet Savcısı Oktay AKKAYA, Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Günay BAŞAR ile turnuvada birinci olan futbol takımı oyuncuları, yöneticileri ile ikinci olan rakip takımın yöneticisi ve takım kaptanı katıldı. Yemeğin ardından Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet YAVUZ birinci olan takımı başarısından dolayı tebrik ederek sözlerine başladığı konuşmasında, organizasyonun amacına uygun olarak, ahlaki değerler içinde centilmence, sportmence yapıldığını, Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan personel arasında da kaynaşmaya vesile olduğunu, bundan sonrada bu tür etkinliklerin sadece futbol branşında sınırlı kalmayarak farklı spor dallarında da (bowling,masa tenisi) planlandığını belirterek, birinci olan takım yönetici ve oyuncularına mesleki ve sosyal alanda da başarılar dileyerek şampiyonluk kupasını takdim etti.

Huzura, barışa ve kardeşliğe ihtiyacımız olduğu bir dönemde yapılan bu girişim, felaketin fitilini ateşlemekten başka bir şey değildir.
CİPDER Yönetim Kurulu İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ü makamında ziyaret etti.
Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser 26 Kasım 2017 tarihinde annesini kaybetti.