PERSONEL TALEPLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞE İLETİLMEYE DEVAM EDİYOR

CİPDER Haber - 03.07.2017 Pazartesi 20:52  - Bu haber 3932 kere okundu.
CİPDER Yönetim Kurulu, Genel Müdürlüğe personel sorunlarını konulan bir ziyaret gerçekleştirdi
Ziyarete Genel Başkan İsmail Gül, Genel Sekreter Behzat Demir, Sayman Mehmet Şirin Can, Genel Başkan Yardımcısı Levent Preveze ve Dernek Avukatı Mutlu Eşer katıldı.

İsmail Gül başkanlığında yapılan ziyarette Genel Müdürümüz Enis Yavuz Yıldırım'a bazı güncel konular hakkında personelden gelen birtakım talepler ve beklentiler iletildi.

Özellikle son dönemde gündemimizi meşgul eden özlük haklarında iyileştirme konusundaki çalışmalar hakkında Sayın Yıldırım, Genel Müdürlük olarak bu konuyla yakından ilgilendiklerini, ilgili makamlara sunulan talepler sonrasında sürekli olarak gelişmeleri takip ettiklerini ve meclisin tekrar açılmasıyla konunun gündeme gelmesini beklediklerini belirtti.

Genel Müdür Yıldırım, Norm Atama Sistemi (NAS) ile ilgili olarak da konuştu. Bu sistemin kapsamı ve işlevi açısından ülkede bir ilk olduğunu belirterek, bu sistemin personel ve kurum odaklı olduğunu, ihtiyaca göre geliştirilmeye müsait bir program altyapısına sahip olduğunu vurguladı.

Yönetim Kurulu tarafından personelin yoğun olarak yaşadığı diğer sorunlar konusunda bilgi aktarımının ardından, görevde yükselme sınavlarının mülakat kısmının ne zaman yapılacağı konusundaki soru üzerine Genel Müdür Enis Yavuz Yıldırım, henüz sıralama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, yaz dönemi olması nedeniyle mülakatlar için en az birkaç aylık bir süre daha bekleneceğini dile getirdi. Ayrıca, bu yıl için yeni bir sınav yapılması konusunda herhangi bir çalışmalarının olmadığını da ekledi.

Maltepe 1 No'lu L Tipi'nde görevli üyemizin eşi yakalandığı amansız hastalıktan dolayı vefat etti.
Kurum Müdürü Mustafa Çorumlu'nun annesi hakka yürüdü
Ankara'da uygun fiyata konaklamak isteyen CİPDER üyeleri,anlaşmalı firmaları tercih edebilir.