İNFAZ VE KORUMA MEMURU UNVANI VERİLİŞİNİN 33. YILI

CİPDER Haber - 16.07.2017 Pazar 15:06  - Bu haber 1900 kere okundu.
33'üncü yıl dolayısıyla Twitter etkinliği başlatıldı #gardiyandeğiliz
13 Ağustos tarihinin "İnfaz ve Koruma Memuru" tanımı verilişinin 33. yıl dönümü olması nedeniyle 13 Ağustos 2017 Pazar günü saat 22.00'da sosyal medyada açılan "#gardiyandegiliz" hastagı ile twitter'da etkinlik başlattık.

Kurumsal imaj için değerlerimize ve kazanımlarımıza sahip çıkmak adına üyelerimizi ve diğer ceza infaz kurumu çalışanlarımızı twitter'da "#gardiyandegiliz" etiketiyle destek vermeye davet ediyoruz.

Tüm ceza infaz camiasına saygıyla duyurulur.

#gardiyandegiliz

TWİTTER'DA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Twitter’da en çok konuşulan 10 başlık TT Listesi olarak adlandırılıyor. (TT) Trending Topic, yani herkesin yöneldiği konu demek.

Türkiye’de günde yaklaşık 100 konu ya da etiket bu listeye giriyor. Kimisi 1 dakika kimisi ise 24 saatten uzun süre bu listede yer tutuyor.

Bir konunun kısa zamanda TT Listesi’ne girebilmesi için o konunun aniden ve çok sayıda kullanıcı tarafından konuşulması gerekiyor.

Bir kişinin çok sayıda tweet atması değil, o konuda birçok kullanıcının tweet atması TT Listesi için belirleyici oluyor.

Aynı ‘hashtag’in bir tweet içerisinde birden fazla kullanılması hiçbir fayda sağlamıyor ancak takipçilerin dikkatini çekmeye yarıyor

‘Yumurta kafa’ olarak adlandırılan hesaplardan (fotosuz) yazılan ‘tweet’ler ‘sahte’ gözüyle bakılıyor ve dikkate alınmıyor.

Korumalı hesaplardan atılan tweetlerin TT Listesi’ne girmek için fayda sağlamadığı yani Twitter Gündemi’ne etkisi olmadığı bilinmeli.

“RT” ReTweet anlamına gelen bu kısaltma, başkasının attığı tweet’i tekrar tweetlemek anlamına geliyor.

#gardiyandegiliz

İNFAZ VE KORUMA MEMURU ADI KAÇ YILINDA VERİLDİ?

İnfaz ve Koruma Memuru tanımı kaç yılında verildi ?

T.C.Resmi Gazete 13 Ağustos 1984 Pazartesi Sayı: 18488 Mükerrer Bakanlar kurulu Kararı, Karar sayısı 84/8311 Ekli cetvellerde sınıfı, unvanı, derecesi ve sayısı gösterilen kadroların 190 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenmesi ve mevcut kadrolara ilave olarak ihdas olunan kadroların ilişik kararda belirtilen esaslar çerçevesinde kullanılması; mezkűr Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 2'nci maddesi hükmüne göre, Bakanlar Kurulunca 18/7/1984 tarihinde kararlaştırılmıştır.Adalet Bakanı Mehmet Necat Eldem imzalı Bakanlar Kurulu Kararı ile 1984 yılında İnfaz ve koruma Memuru tanımı kullanılmaya başlanmıtır.

CİPDER tarafından yapılan başvurulara yanıtlar gelmeye devam ediyor.
Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Koray Ersoy’un babası hakka yürüdü.
Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Savaşçı’nın annesi hakka yürüdü.
CİPDER tüm üyelerini Filistin'e yardım etmeye çağırıyor.
1 ay 7 gün önce