EMEKLİ BAŞMEMUR AYDIN KILINÇ'TAN CİPDER ZİYARETİ

Çalışma Hayatı - 13.07.2017 Perşembe 19:29  - Bu haber 259 kere okundu.
Mart ayında emekli olan infaz ve koruma başmemuru Aydın Kılınç CİPDER'i ziyaret etti.

Pozantı, Tarsus, Ulucanlar, Sincan 1 No’lu F Tipi Kapalı ceza infaz kurumlarında görev yaptıktan sonra Sincan açık Ceza İnfaz Kurumundan  emekli olan infaz ve koruma başmemuru Aydın Kılınç CİPDER Genel Merkezini ziyaret etti.

KILINÇ, 21 Mart 2017 tarihinde kendisi gibi emekli olan Şoför Bektaş DENGİZ, Teknisyen Abdullah ÖZÜPEK, İnfaz ve Koruma Memuru Recep ERDOĞAN için bir veda töreni yapıldığını belirterek, bu yemeğin ve gerek kurum yöneticilerinin gerekse çalışma arkadaşlarının katılımının kendilerini onore ettiğini vurguladı.

Yaşamının yaklaşık 30 yılını kamu hizmetine adayan emekli başmemur, veda yemeğinde diğer emekli arkadaşları adına yaptığı konuşmada değindiği bazı sözlerini Dernek Yönetim Kurulunda da tekrarlayarak: “Çalışma hayatım boyunca çok fazla şeyle karşılaştım. Acısıyla tatlısıyla geçen bunca yıllık iş yaşamından büyük keyif aldım. Devletime hizmet etmekten dolayı her zaman şeref duydum ve alnım ak şekilde çalışma hayatımı noktaladım. Derneğin ilk üyelerinden biriyim. Bundan sonra da üyeliğimi devam ettireceğim” şeklinde konuştu.

Cipder Genel Sekreteri Behzat Demir ve Genel Başkan Yardımcısı Levent Preveze de kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve kendisine yeni yaşamında mutluluklar diledi.

3 ay 11 gün önce
Emekli Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kemal Eryaman (65) İzmir'de vefat etti.
07 Mayıs 2017 Pazar
İnfaz ve Koruma Başmemuru Özcan Yorum emekli oldu