CİPDER'DEN TBMM ZİYARETİ

CİPDER Haber - 30.11.2017 Perşembe 14:41  - Bu haber 514 kere okundu.
CİPDER Yönetim Kurulu İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ü makamında ziyaret etti.
30 Kasım 2017 Perşembe günü TBMM'de gerçekleşen ziyarete Genel Başkan İsmail Gül, Genel Başkan Yardımcısı Levent Preveze ile Dernek Üyesi İnfaz ve Koruma Başmemuru Enes Berksun katıldı.

Ceza infaz kurumu çalışanlarının genel sorunları ile bu sorunların çözümlerine ilişkin kanun değişikliklerine ilişkin kanun teklif taslaklarının iletildiği ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Derneğin misyonu ve faaliyetlerinin kısaca tanıtımıyla başlayan sunumda; genel idare hizmetleri sınıfı yerine emniyet hizmetleri sınıfına dahil olunması, ek göstergelerin ve tazminat oranlarının artırılması, emeklilikten sonra silah taşıma yetkisinin verilmesi, lojman sayısının artırılması, işyurtları kar paylarının adil dağıtımı gibi sosyal, ekonomik haklar konularında talepler iletildi. Bunların yanında personelin yaşadığı stres, toplumsal baskı ve bunların yansımaları konularında da neler yapılması gerektiği konularının da kısaca tartışıldığı ziyaret oldukça verimli geçti.

İşyurtları Kurumu Daire Başkanı Murat Atan ve Tetkik Hakimi Mehmet Doğan iadeyi ziyarette bulundu.
CİPDER Nihat Doğan Doğan davasına müdahil olmak ve Metris'teki kurumları ziyaret etmek üzere İstanbul'a gitti.
Ankara Personel eğitim Merkezinde mutemetlere yönelik devam etmekte olan eğitim programı 2 Şubat 2018 itibarıyla sona erdi.
Yunus Kayar için devam eden yarım kampanyasında Maltepe 1 No'lu L Tipi önemli miktarda bağış yaptı.