CİPDER’DEN KUDÜS KARARINA KINAMA

CİPDER Duyurular - 07.12.2017 Perşembe 10:22  - Bu haber 267 kere okundu.
Huzura, barışa ve kardeşliğe ihtiyacımız olduğu bir dönemde yapılan bu girişim, felaketin fitilini ateşlemekten başka bir şey değildir.
Arkalarına aldıkları Siyonistler ve onların destekçilerinin katkılarıyla kırk yılı aşkın bir süredir işgal ettiği Filistin topraklarındaki işgal faaliyetlerini artırarak devam ettiren İsrail'in son tavrı bardağı taşıran damla oldu.

Musa Peygamberin tebliğ ettiği hak dini “Yahudiliğe” çeviren bu halkın en büyük destekçisi olan ABD 1948 yılından bu yana bölgeye daha fazla Yahudi mültecinin kabul edilmesi için türlü baskılar uygulamaktadır. 2 bin yıldır hiçbir toprak üzerinde ülke kurmayan ve bugün habis bir ur gibi bugün Filistin topraklarında çoğalan Siyonist İsrail, bugün dahi sadece bölgeyi değil tüm İslam coğrafyasını “kanser” yapmaya niyetli görünüyor. Zira milyarlarca insanın kırmızı çizgisi olarak bilinen ve sadece Müslümanların değil tüm semavi dinlerin de kutsal saydığı Kudüs’ün, bu lanetli kavimin temsilcileri tarafından işgalin başkenti yapılmak istenmesi; huzur, barış ve kardeşlik ümitlerini yok edecek bir felaketin kasıtlı olarak davetidir. Bu zulme tepki vermek de bir insanlık gereğidir.

CİPDER olarak bu haksız girişimde bulunan siyonist zihniyeti ve başta ABD olmak üzere diğer destekçilerini kınıyor, tüm dünyayı yeni bir kaosa sürüklemesi muhtemel bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiği çağrısını yapıyoruz.

Etiketler; Kudüs, cipder, kınama, israil, ABD,

CİPDER üyelerinin birinci derece yakınları Mektebim Okullarından indirimli olarak yararlanabilecek.
24 Nisan 2017 Pazartesi
Türkiye Genelinde birçok şubesiyle hizmet vermekte olan Dünya Göz Hastaneleriyle indirim protokolü imzalandı.
21 Mart 2017 Salı
İstanbul dışındaki üyelerimizin de yoğun ilgi gösterdiği proje için talep toplanmaya devam ediliyor.
01 Mart 2017 Çarşamba