CEZAEVİ ÇALIŞANLARI YIPRANIYOR

CİPDER Haber - 16.06.2017 Cuma 16:54  - Bu haber 2528 kere okundu.
Mail ve Tweet etkinliğne bütün ceza infaz personeli davetlidir.
Günümüz çağında sorunlarımıza çözüm üretmekte kullanabileceğimiz en önemli araç sosyal medyadır. Cezaevlerinde yıllarca birbirimize dertlerimizi anlatıp duruyoruz ama dış dünyayı yeterince haberdar edemiyoruz.

Son yıllarda bu durum aktif sosyal medya kullanıcıları sayesinde biraz aşıldı, toplumumuz cezaevi çalışanlarını biraz olsun tanıdı. Bu sonuçta sosyal medyada düzenlediğimiz ve binlerce katılımcıyla desteklenen etkinlikler önemli role sahiptir.

Bugün yine bir etkinlik için doğru zaman…Bakanlığımızca hazırlanan ve yetkililere sunulan, Derneğimizce de ilk günden bu yana yakından takip edilen iyileştirme konusundaki yasa taslağının bir an önce yasalaşması için destek olmak üzere Derneğimizin sosyal medya sayfasından bir etkinlik başlatılmıştır. Sizlerden bu etkinliğe destek olmanızı bekliyoruz.

KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU
Ceza infaz kurumu çalışanları, bir kez daha "eşit işe eşit ücret" politikasıyla sağlanamayan iş barışını ve adil ücret hakkını talep ediyor.
Resmi tatil, yılbaşı tatili, bayram tatili yapamayan; karda, kışta, isyanda, doğal afette, seçimde, seferberlikte durmaksızın çalışan ceza infaz kurumu personeli özlük haklarında iyileştirme yapılmasını fazlasıyla hak ediyor!
Ceza infaz kurumlarında rehin alınan, yaralanan, öldürülen, tehdit edilen, yoğun stres altında yıllarca adeta gönüllü mahkûm gibi görev yapan; iş yaşamının tamamını tutuklu ve hükümlülerle birlikte geçiren bu personel yıpranma hakkını bir an önce istiyor!

Çoğunluğu üniversite mezunu olduğu halde derecesi 5’in altına düşemeyen infaz ve koruma memurları ile derecesi 3’ün altına düşemeyen infaz ve koruma başmemurları hak ettikleri dereceleri ve ek göstergelerinde gerekli düzenlemelerin yapılmasını bekliyor!

MAİL VE TWETTER ADRESLERİ

@BestepeCB @BA_Yildirim @naci_agbal
binali.yildirim@tbmm.gov.tr

"CEZAEVİ PERSONELİ YIPRANIYOR"

ETKİNLİĞİ DÜZENLİYORUZ

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ

AŞADIDAKİ LİNKİ TIKLAYARAK AÇILAN SAYFADAKİ ETKİNLİĞE KATILARAK

KENDİ SAYFANIZDA EKLİ ARKADAŞLARINIZI ETKİNLİĞİMİZE LÜTFEN DAVET EDELİM

www.facebook.com/events/222485161595708/

Maltepe 1 No'lu L Tipi'nde görevli üyemizin eşi yakalandığı amansız hastalıktan dolayı vefat etti.
Kurum Müdürü Mustafa Çorumlu'nun annesi hakka yürüdü
Ankara'da uygun fiyata konaklamak isteyen CİPDER üyeleri,anlaşmalı firmaları tercih edebilir.