CEZA İNFAZ ÇALIŞANLARINA BAYRAM MÜJDESİ!

CİPDER Haber - 25.08.2017 Cuma 06:48  - Bu haber 18507 kere okundu.
694 Sayılı KHK ile yıpranma payı verildi.
Değerli Meslektaşlarımız,

Uzun yıllardır mücadelesini verdiğimiz yıpranma hakkı adıyla bilinen fiili hizmet zammı bu gün yayımlanan 694 sayılı yeni KHK ile cezaevi çalışanlarına verilmiştir. Madde 153'e göre fiili olarak çalışılan her yıl için 90 gün yıpranma hakkı verilecektir.Tüm teşkilatımıza hayırlı olsun.

Bu düzenlemenin çıkması için emeği geçen Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a;Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ;dönemin Adalet Bakanı Sayın  Bekir Bozdağ'a;Yeni Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül'e; Müsteşarımız Sayın Kenan İpek'e; Genel Müdürümüz Sayın Enis Yavuz Yıldırım'a; Genel Müdür Yardımcımız Sayın Burhanettin Eser'e Eski CTE Personel Daire Başkanı Sayın Turan Kuloğlu'na ve uzun yıllar boyunca bu yasanın hazırlanmasında emeği geçen tüm yetkililere şükranlarımızı sunuyoruz.

İşte o Madde:

Etiketler; yıpranma,
 Toplam (7) adet yorum var.

ERSAN AYDIN 1 ay 13 gün önce
Bartın Ceza İnfaz Kurumu personeli adına Emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.
salih polat 1 ay 28 gün önce
peki maaşa bir etkisi var mı,emekliliğe,ek göstergeler değişiyor mu? mesleğe giriş tarihimizden itibaren mi yıpranma baz alınacak? 5-1'den emekli edilme olayımız ne oldu,ya yeşil pasaport?
Yavuz ŞENER İ.K.B.M 1 ay 28 gün önce
Emeği geçen Cumhurbaşkanımıza Başbakanımıza Adalet Bakanlarımıza Müsteşarımıza Genel Müdürümüze Genel Müdür yardımcımıza çok teşekkür ederiz Allah razı olsun. Sizlerden ek göstergelerde düzeltme ve birde emekliliklte silah taşıma ruhsatının devamını istiyoruz
Osman Karakaş 1 ay 28 gün önce
EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER
Osman ŞEN 1 ay 28 gün önce
Beklenen geldi,Bütün teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun..

694 Sayılı KHK ile yıpranma payı verildi.
1 ay 28 gün önce