ÜYELİK BİLGİSİ SORGULA

SON DAKİKA

Üyemiz Soner Veda Annesini Kaybetti

ZAFER BAYSAL'DAN YENİ ŞİİR KİTABI

CİPDER Genel Başkan Yardımcısı İnfaz ve Koruma Memuru Zafer Baysal'ın yeni şiir kitabı "Dört Duvar" çıktı.

Zafer Baysal'ın 3.şiir kitabı olan Dört Duvar'ın ilk imza günü Silivri 5 no'lu Ceza İnfaz Kurumunda  pandemi nedeniyle tutulan karantina nöbetinden sonra kurum kütüphanesinde  yapıldı.

İmza günü açılış konuşmasını İnfaz ve Koruma Başmemuru Volkan Tutak yaptı. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Baysal, ceza infaz kurumlarında gerçekten çok zor şartlarda görev yaptıklarını, bu göreve karantina görevi eklenince bu görevin daha ağırlaştığını belirtti ve kitabı karantina koşuları altında 15 ayda tamamladığını belirtti. Baysal bu kitapta cezaevinde bulunduğu süre içindeki duygu düşüncelerini kaleme aldığını ve bu dört duvar arasındaki duygularını dile getirdiği için kitabın adını da "Dört Duvar" koyduğunu vurguladı.

Baysal konuşma sonrası hazır bulunan arkadaşlarına tek tek imzalı kitabını takdim etti ve fotoğraf çekimi yapıldı. İmza etkinliğinin sonunda Zafer Baysal, törene katılan, başta Kurum müdürü Kasım TURNA  adına katılan idare memuru  Emine Doğan'a ve diğer tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Baysal duygularını şöyle dile getirdi: "Dört Duvar adlı şiir kitabımın yazılmasında destek veren Silivri 5 nolu kurum müdürü Kasım TURNA'ya, Kurum 2.müdürlerine, İdare memurlarına, infaz ve koruma başmemurlarina, infaz ve koruma memurlarına ve diğer çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

YORUMUNUZ

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamıştır.

Adınız Soyadınız
Doğrulama Kodu