0 506 388 71 54 - 0 507 532 95 30

Hafit Kaya Vefat Etti

Üyemiz Soner Veda Annesini Kaybetti

İZOLASYON SÜRESİ UZATILDI

Korona pandemisi nedeniyle oluşturulan Bilimsel Danışma Kurulunun tavsiye kararları doğrultusunda ceza infaz kurumlarında personel izole şekilde çalışmaktadır.

Salgının etkisini kısmen kaybetmeye başlamasıyla başlayan normalleşme süreci kapsamında çalışma süreleri, infaz hizmetleri ve diğer çalışmalar yeni birtakım kurallar çerçevesinde yeniden başlamıştır. Buna ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ve hemen akabinde yapılan Bakanlık açıklamaları sonrası Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 30 Mayıs 2020 tarihli yazısıyla kurumlarda devam etmekte olan izole çalışma süresinin 15 Haziran 2020 tarihine kadar devam edeceğini duyurdu.

YORUMUNUZ

Adınız Soyadınız