0 506 388 71 54 - 0 507 532 95 30

Hafit Kaya Vefat Etti

Üyemiz Soner Veda Annesini Kaybetti

ELAZIĞ DEPREMİ

Yaşanan deprem felaketinin ardından bölgedeki tüm kurumlarla iletişime geçen CİPDER, durumu yakından takip etmeye devam ediyor.
CİPDER Yönetim Kurulu Elazığ'ın yanı sıra birçok farklı ilde de hasarlara yol açan deprem sonrasında kurumlarla iletişime geçti. Edinilen bilgilere göre Elazığ ve çevresinde ceza infaz kurumu çalışanları ve yakınları ile hükümlü ve tutuklularda herhangi bir kayıp söz konusu değil. Ancak iki üyemizin konutlarında ufak çaplı hasar meydana geldiği öğrenilmiş olup CİPDER tarafından gerekli yardımın yapılacağı bilgisi iletildi.
Ayrıca yine Adıyaman E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile Sivrice Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu binalarında hasarlar meydana geldiği ve bu nedenle hükümlü ve tutukluların başka ceza infaz kurumlarına nakil işleminin başladığı bilgisi geldi.
CİPDER bölgeyle iletişime devam edecek olup, edinilen bilgileri sitesinden ve sosyal medyadan sizlere duyurmaya devam edecektir.

Depremde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

YORUMUNUZ

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamıştır.

Adınız Soyadınız
Doğrulama Kodu