0 506 388 71 54 - 0 507 532 95 30

Hafit Kaya Vefat Etti

Üyemiz Soner Veda Annesini Kaybetti

CİPDER'İN MÜJDESİNİ VERDİĞİ TEŞVİK ÖDEMESİ HAYATA GEÇİYOR

CİPDER'in girişimleri meyvesini vermeye devam ediyor.

Covid-19 pandemisi ile mücadele sürecinde büyük fedakarlıklar yapan ceza infaz kurumu çalışanlarına İşyurtları Kurumundan teşvik ödemesi yapılacak. İşyurtları Kurumu Yüksek Kurulunun 04 Mayıs 2020 tarihli kararıyla ceza infaz kurumlarında bulunanlardan; izole olarak bulunan veya fiilen görev yapan tüm kadrolu ve sözleşmeli personele bir sefere mahsus 1000 TL ödeme yapılacak.

Kurumların dönemsel işyurdu karlarının % 20'sinin İşyurtları Kurumunda oluşturulacak havuzda birikmesinin ardından, CTE Genel Müdürlüğünce kurumlardan alınacak personel sayısına göre ceza infaz kurumları mutemetlik hesabına gerekli miktar yatırılacak. Maaş mutemetleri de personel hesaplarına ödemeleri gerçekleştirecek. Bilindiği üzere CİPDER karantina sürecinde zor koşullar altında fedakarca görev yapan personel için bu ödemenin de yer aldığı talepleri defalarca yazılı ve sözlü dile getirmişti. Taleplerden biri olan teşvik ödemesinin ayrıntıları 05 Mayıs 2020 tarihinde kurumlara resmi yazıyla duyuruldu.

CİPDER olarak, ceza infaz kurumu çalışanlarının hak ettiği bu çalışmayı gerçekleştiren Yüksek Kurul Başkanı Bakan Yardımcısı Sayın Uğurhan Kuş, Yüksek Kurul Üyesi ve İşyurtları Kurumu Başkanı Sayın Murat Atan başta olmak üzere tüm Kurul üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

YORUMUNUZ

Adınız Soyadınız