0 506 388 71 54 - 0 507 532 95 30

Hafit Kaya Vefat Etti

Üyemiz Soner Veda Annesini Kaybetti

CİPDER HUKUKİ YARDIMLARA DEVAM EDİYOR

Kurulduğu günden bu yana bütçe imkanları ölçüsünde üyelerine maddi ve manevi daima destek olan CİPDER, üyelerine yönelik yardımlarına devam ediyor.

Sayısız üyesine hukuki destek veren CİPDER, Bolu’da bu desteğine devam ederek üyelerinin zor günlerinde yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bolu’da görev yapmakta olan Dernek üyesi hakkında Bolu 4. Asliye Ceza Mahkemesinde görülmekte olan davanın 04/11/2019 tarihli duruşmasında Dernek Hukuk Danışmanı Av. Mutlu Eşer de hazır bulunarak duruşmaya katıldı.

Duruşmadan sonra CİPDER Genel Sekreteri Behzat Demir ve Avukat Mutlu Eşer Bolu’da bulunan ceza infaz kurumları ziyaret ederek üyeleriyle buluştu. Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumu, Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumlarında üyeleriyle ve kurum yöneticileriyle bir araya gelen CİPDER Yöneticileri hazır bulunanlara Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi, personelin sorunlarını dinledi, istek ve önerilerini alarak görüş alış verişinde bulundu.

YORUMUNUZ

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamıştır.

Adınız Soyadınız
Doğrulama Kodu