0 506 388 71 54 - 0 507 532 95 30

Hafit Kaya Vefat Etti

Üyemiz Soner Veda Annesini Kaybetti

CİPDER DEPREM FELAKETİ YAŞAYAN ELAZIĞ VE MALATYA’YA BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan bir deprem meydana gelmiş ve açığa çıkan sarsıntı birçok ilde hissedilmişti. Bu depremde yaşamını kaybedenler olduğu gibi maddi ve manevi olarak da zarar gören birçok vatandaşımız var. Meslektaşlarımız arasında da zarar görenler olduğu bilgisi Derneğe ulaşır ulaşmaz gerekli girişimler başlatılmış ve tüm üyelerimiz adına Dernek bütçesi uyarınca maddi yardımda bulunulmuştu. Bununla birlikte bu bölgelerdeki meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileğinde bulunmak ve zor günlerinde yanlarında olduğunu göstermek üzere CİPDER Yönetim Kurulu tarafından 23 Şubat 2020 tarihinde Malatya ve Elazığ’a bir ziyaret gerçekleştirildi.

CİPDER Genel Sekreteri Behzat DEMİR, Yönetim Kurulu üyesi Fikret Ergül ile Dernek Hukuk Danışmanı Avukat Mutlu Eşer tarafından gerçekleştirilen ziyaretin ilk gününde Malatya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda personel ile bir araya gelindi. Burada hazır olan personele geçmiş olsun dileklerini ileten CİPDER Yönetim Kurulu dernek çalışmaları konusunda da bilgi aktardı.

Ardından Elazığ’a hareket eden CİPDER burada da kampüsü ziyaret ederek Açık Ceza İnfaz Kurumunda kampüste bulunan kurumlardaki yönetici ve personelle bir araya geldi. Burada da iletilen geçmiş olsun dileklerinin ardından çalışmalar hakkında bilgi aktarılarak üyelerden gelen talep ve öneriler not edildi. Ardından çocuk eğitimevi ziyaret edilerek gezi sonlandırıldı.

YORUMUNUZ

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamıştır.

Adınız Soyadınız
Doğrulama Kodu