ÜYELİK BİLGİSİ SORGULA

Üyemiz Soner Veda Annesini Kaybetti

CİPDER 6.OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU

Değerli CİPDER Üyeleri, Kıymetli Meslektaşlarımız,

Kurulduğu 2007 yılından bu yana CİPDER çatısı altında üyelerimiz ve teşkilatımız için çok önemli çalışmalar yapıldı. Kurucu yönetimden şu an görevdeki yönetime kadar birçok meslektaşımız bu onurlu görevi layığıyla yapmaya çalıştı. Buradan emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Mensubu olduğumuz teşkilat adına birçok ilki hayata geçiren CİPDER, uzun yıllara dayanan sorunlarımızın birçoğunun çözüme kavuşturulmasında kilit rol oynadı. Yıpranma adı verilen fiili hizmet zammı, emeklilikte silah taşıyabilme, emekli kimlik kartı, hizmet grubunun çok tehlikeli hizmet statüsüne çıkarılması, tazminat oranlarının artırılması, 3 ve 4. Derece kadro verilmesi gibi birçok kazanımın elde edilmesinde çok önemli rolü olan CİPDER bunların yanında personel arasında daha önce olmayan bir iletişim ağı kurulması, sosyal medyanın aktif kullanımı, personelimizin başta meclis olmak üzere diğer kamu kurumları, basın ve medya kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve kamuoyu tarafından görünürlüğünü ve tanınırlığını sağlanması; binlerce üyeye hukuki yardım, eğitim yardımı, ayni ve nakdi yardımlar yapılması gibi önemli çalışmalara da imza atmıştır. Personelinin iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmaya çalışmış; dürüst, güvenilir ve temiz çizgisiyle çağdaş bir sivil toplumun tüm gereklerini yerine getirmek için sahip olduğu tüm kıt imkânlara ve kaynaklara rağmen takdire şayan bir çaba içinde olmuştur. Ancak özellikle son dönemde üyelerin Derneğe olan ilgileri ve destekleri oldukça azalmış, bu durum üyelik aidatlarına ve diğer gelirlere de olumsuz olarak yansımıştır. Bu durum Derneği mali açıdan zor durumda bırakmış, tüzüğünde belirtilen amaçlar doğrultusunda yapmayı planladığı projelerin ertelenmesine veya iptal edilmesine neden olmuştur.

Değerli üyelerimiz,

Dernek Tüzüğümüz gereği her üç yılda bir yapılması gereken olağan genel kurul 2022 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilecektir. Bu yıl altıncısı yapılacak olağan genel kurul toplantısında yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimleri de gerçekleştirilecektir. Tüm üyelerimizi teşkilatın tek gerçek Derneği olan CİPDER’e destek vermeye çağırıyor, Yönetim ve denetim kurullarına başkan, başkan yardımcısı, genel sekreter, sayman ve yönetim kurulu üyesi olarak bu teşkilata bir sivil toplum çatısı altında hizmet etmek isteyen üyelerimizi de CİPDER 6. Olağan Genel Kurul Toplantısına davet ediyoruz. Hâlihazırdaki yönetim ve denetim kurullarında uzun yıllardır görev alan meslektaşlarımızın görevi devretmeye hazırlandığı bu genel kurul toplantısı, aynı zamanda teşkilatın fazlasıyla ihtiyaç duyduğu sivil toplum hareketinin, personel arası yardımlaşma ve dayanışma ruhunun bundan sonra yöneleceği istikameti ve akıbeti açısından belirleyici olacaktır.

Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı daha önce belirlenen 04 Haziran 2022 Cumartesi Günü yeterli çoğunluk sağlamadığı için, 25 Haziran 2022 Cumartesi tarihinde saat 11.00'de Dernek Genel Merkezinde (Kızılay/ Mahallesi Menekşe 1 Sokak Nergiz Apt. No 10/A Blk. No:1  ÇANKAYA/ANKARA) belirlenen gündeme göre yapılacaktır.

Tüm teşkilatımızı derneğimize destek olmaya ve bu ruhu gelecek nesillere aktarmak üzere yapılacak çalışmalara katılmaya davet ediyor, CİPDER 6. Olağan Genel Kurul Toplantısına hepinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla.

YORUMUNUZ

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamıştır.

Adınız Soyadınız
Doğrulama Kodu