33. YILIMIZDA TT OLDUK

Gündem - 15.08.2017 Salı 10:18  - Bu haber 1299 kere okundu.
Twitter üzerinde yapılan etkinlik ülke gündemine oturdu.
İnfaz ve Koruma Memuru unvanı verilişinin 33. yılı dolayısıyla 13 Ağustos 2017 tarihinde saat 22.00'de Twitter'da CİPDER öncülüğünde #gardiyandegiliz etiketiyle bir etkinlik düzenlendi.

Sosyal medya yoluyla ceza infaz kurumu çalışanlarının adalet,güven,huzur ve insan onuru odaklı çalıştıklarını vurgulamak, sorunlarımıza dikkat çekmek ve bu konuda toplumun değişik kesimlerinde farkındalık oluşturmak amaçlarıyla düzenlenen etkinlik ülke sıralamasında 1,5 saat gündemde kalarak büyük bir başarıya imza attı.

Adaletin duyulmayan sesi olarak lanse edilen infaz ve koruma memurları, seslerinin duyulması amacıyla sosyal medya platformu Twitter'da açılan "#gardiyandegiliz" hashtagı üzerinden mesajlarını verdi. Düzenlenen etkinlikte inaz ve koruma memurlarının adalet, güven, huzur ve insan onuru odaklı çalıştıkları, anlamlı mesajlar ve özel olarak hazırlanan görseller yoluyla verilmeye çalışıldı.

İnfaz ve koruma memurlarının yanı sıra diğer birçok unvandaki cezaevi çalışanının da bireysel olarak destek verdiği #gardiyandegiliz etiketli etkinlik, Twitter'ın güncel konularında (trend topic) 1saat 30 dakika ülke gündeminde kalarak,Türkiye sıralamasında beşinci sıraya kadar yükseldi.

Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen üyelerimiz ile etkinliğe katılarak kendimizi kamuoyuna duyurmamızı sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Her marka araca bakım hizmeti veren Speedy firmasıyla CİPDER Üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı.
Salih EFE’nin babası Mustafa EFE yakalndığı amansız hastalık sonucu vefat etti.
Soner Bahadır'ın annesi 22 Mayıs 2018 tarihide yaşamını yitirdi.
23 Mayıs 2018 Çarşamba
İnfaz ve koruma Başmemuru Ahmet Selçuk bu gün Niğde'de toprağa verilecek