33. YILIMIZDA TT OLDUK

Gündem - 15.08.2017 Salı 10:18  - Bu haber 810 kere okundu.
Twitter üzerinde yapılan etkinlik ülke gündemine oturdu.
İnfaz ve Koruma Memuru unvanı verilişinin 33. yılı dolayısıyla 13 Ağustos 2017 tarihinde saat 22.00'de Twitter'da CİPDER öncülüğünde #gardiyandegiliz etiketiyle bir etkinlik düzenlendi.

Sosyal medya yoluyla ceza infaz kurumu çalışanlarının adalet,güven,huzur ve insan onuru odaklı çalıştıklarını vurgulamak, sorunlarımıza dikkat çekmek ve bu konuda toplumun değişik kesimlerinde farkındalık oluşturmak amaçlarıyla düzenlenen etkinlik ülke sıralamasında 1,5 saat gündemde kalarak büyük bir başarıya imza attı.

Adaletin duyulmayan sesi olarak lanse edilen infaz ve koruma memurları, seslerinin duyulması amacıyla sosyal medya platformu Twitter'da açılan "#gardiyandegiliz" hashtagı üzerinden mesajlarını verdi. Düzenlenen etkinlikte inaz ve koruma memurlarının adalet, güven, huzur ve insan onuru odaklı çalıştıkları, anlamlı mesajlar ve özel olarak hazırlanan görseller yoluyla verilmeye çalışıldı.

İnfaz ve koruma memurlarının yanı sıra diğer birçok unvandaki cezaevi çalışanının da bireysel olarak destek verdiği #gardiyandegiliz etiketli etkinlik, Twitter'ın güncel konularında (trend topic) 1saat 30 dakika ülke gündeminde kalarak,Türkiye sıralamasında beşinci sıraya kadar yükseldi.

Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen üyelerimiz ile etkinliğe katılarak kendimizi kamuoyuna duyurmamızı sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Huzura, barışa ve kardeşliğe ihtiyacımız olduğu bir dönemde yapılan bu girişim, felaketin fitilini ateşlemekten başka bir şey değildir.
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasının dördüncüsü Samsun’da tamamlandı.
CİPDER Yönetim Kurulu İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ü makamında ziyaret etti.
Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser 26 Kasım 2017 tarihinde annesini kaybetti.