10.YIL MAKALE YARIŞMASI SONUÇLANDI

CİPDER Duyurular - 13.09.2017 Çarşamba 14:45  - Bu haber 787 kere okundu.
Dereceye girenlerin ödülleri 26 Eylül 2017 tarihinde verilecek.

Değerli Ceza İnfaz Kurumu Çalışanları,

Derneğimizin 10. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla "İyilikte Buluşalım" temasında makale, deneme ve serbest yazın türlerinde olmak üzere düzenlenen ödüllü yarışma sonuçlanmıştır.

Eser sahipleri bildirilmeksizin gönderilen eserler üzerinde jüri tarafından temaya uygunluk, düşünceyi aktarabilme gücü, özgünlük, kompozisyon, uygun sözcük seçimi ile yazım ve noktalama kriterlerine göre yapılan değerlendirme sonucunda en fazla puanı alan üç eser ve sahipleri belli olmuştur. Alınan karar gereği birinci üç, ikinci iki ve üçüncü bir adet çeyrek altın ile ödülendirilecektir.

Bu değerlendirmeye göre;

"İnsan Kendini İyilikte Bulur" adlı eseriyle Oğuzhan Göktürk Yahşi (İnfaz ve Koruma Memuru, Silivri 5 Nolu L Tipi CİK) birinciliğe;

"İyi Birey İyi Koza İyi Toplum" adlı eseriyle Ahmet Kaptanoğlu (İnfaz ve Koruma Memuru, Menemen T Tipi CİK) ikinciliğe;

"İyilikten Maraz Doğmaz" adlı eseriyle Ulaş Yılmaz (Hizmetli, Menemen R/Açık CİK) üçüncülüğe layık görülmüştür.

Dereceye giren meslektaşlarımıza ödülleri 26 Eylül 2017 tarihinde Ankara'da yapılacak törenle verilecektir.

Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Toplam (3) adet yorum var.

CİPDER Yönetim 2 ay 13 gün önce
Değerli Meslektaşlarımız, dereceye giren arkadaşların yazıları Paylaşım Dergimizin Ekim sayısında yayınlanacaktır. Saygılarımla.
Şinasi 2 ay 13 gün önce
İlk üç makaleyi yayınlarsanız memnun oluruz.Bizde arkadaşların makalelerini okumak istiyoruz.Başlıklar oldukça ilgi çekici.
SAMET 3 ay önce
Dereceye giren yazıları yayınlayacak mısınız?

Huzura, barışa ve kardeşliğe ihtiyacımız olduğu bir dönemde yapılan bu girişim, felaketin fitilini ateşlemekten başka bir şey değildir.
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasının dördüncüsü Samsun’da tamamlandı.
CİPDER Yönetim Kurulu İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ü makamında ziyaret etti.
Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser 26 Kasım 2017 tarihinde annesini kaybetti.